Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum

Sumber Prebiotik Yang Baik Untuk Usus

 

Arabic Gum merupakan sejenis getah yang keluar dari pokok Acacia Senegal dan Acacia Sayel berbentuk kristal yang banyak terdapat di Negara Sudan. Acasia Senegal adalah jenis Arabic Gum yang terbaik dan biasanya digunakan untuk makanan tambahan kesihatan dan dalam industri-industri pemakanan dan perubatan. Manakala Acacia Seyal pula biasanya digunakan untuk industri-industri lain. Ada juga pendapat yang mengatakan terdapat tafsir Al Quran mengaitkan Al Manna yang disebut dalam surah Al Baqarah ayat 57 merupakan Arabic Gum.

 

 

 

Fakta Tentang Al Manna Arabic Gum Yang Anda Perlu Tahu

 

 

Fungsi Prebiotik Yang Terdapat Dalam Al Manna Arabic Gum

 

 

 

Khasiat Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum

 

 

 

Adakah Anda Mengalami Masalah Komplikasi Buah Pinggang Akibat Daripada Diabetis?

  

Tahukah anda bahawa Al Manna~ Arabic Gum dapat menjadi penawar kepada penyakit Diabetes dari peringkat awal sampai bila-bila sepanjang hidup. Punca utama kerosakan buah pinggang adalah disebabkan oleh diabetes. Dipercayai dengan mengamalkan pengambilan Al Manna~Arabic Gum pada peringkat awal diabetes dikesan dapat mengawal,melambatkan dan juga mengurangkan tahap kerosakan buah pinggang bagi pesakit diabetes.Pada pengidap diabetes yang telah mengalami kerosakan buah pinggang dan mungkin sedang menjalani proses dialisis juga boleh mula mengambil Al Manna sebagai supplement tanpa berlengah lagi. In Shaa Allah, diharapkan makanan tambahan Al Manna ini dapat mengurangkan beban masaalah buah pinggang yang menjalani proses dialisis.

 

 

 

Tahukah anda kos untuk rawatan dialisis untuk sebulan?

 

Oleh kerana rawatan dialisis diperlukan secara kerap, maka ia biasanya akan menjadi beban kewangan kepada kebanyakan mereka yang memerlukannya. Kos untuk setiap sesi hemodialisis di klinik atau hospital swasta adalah dalam lingkungan RM100 ke RM300. Oleh kerana pesakit diabetes mungkin memerlukan 3 sesi seminggu, maka ia boleh menyebabkan anda berbelanja sehingga RM500 seminggu dan mencecah RM2,000 sebulan!!!!

 

  

 

Testimoni Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum

  

  • Testimoni Keretin Dalam Darah

  • Testimoni Pesakit Dialisis

  • Testimoni Pesakit Dialisis (Bacaan Darah)

  • Testimoni Menyembuhkan Luka Akibat Diabetes

  • Testimoni Kurangkan Bengkak Pesakit Diabetes

  • Testimoni Sembelit

  • Testimoni Buasir

  • Testimoni Gout

  • Testimoni Sel Darah Merah

  • Testimoni Tekanan Darah Tinggi

 

Harga Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum

Munif Al Manna Arabic Gum 150g

Munif Al Manna Arabic Gum 150g

150 gram Harga Semenanjung Harga Sabah Sarawak
Harga Pasaran RM 35.00 RM 38.00
Harga Ahli RM 33.00 RM 36.00
Rebate belian Ahli RM -1.00 RM -1.00

Munif Al Manna Arabic Gum 400g

Munif Al Manna Arabic Gum 400g

400 gram Harga Semenanjung Harga Sabah Sarawak
Harga Pasaran RM 88.00 RM 92.00
Harga Ahli RM 83.00 RM 87.00
Rebate belian Ahli RM -1.00 RM -1.00

 

Dapatkan Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum Sekarang

 

Jika ingin membeli Munif Hijjaz Al Manna Arabic Gum ini terus sahaja buat order dengan WhatsApp Munif Hijjaz Hotline untuk buat tempahan.Kami mempunyai WhatsApp group khas untuk anda yang berniaga produk ini. Di group ini kami akan bantu anda dengan berikan tips-tips bagaimana untuk menjual dan mendapat pendapatan lumayan.rakan2 niaga kami seluruh Malaysia akan berkongsi pengalaman mereka dengan anda.memang anda tidak rugi punya.Anda boleh dapatkan stok dari wakil kami seluruh Malaysia atau kami arrangekan delivery terus kepada nada jika tiada wakil kami berdekatan anda.

 

 

 

Testimonial "Al Manna-Arabic Gum"