Bidara Body Wash

Bidara Body Wash diperkaya dengan tiga bahan utama iaitu minyak daun bidara, minyak zaitun dan lavender. Minyak daun bidara menaikkan aura positif diri dan ekstrak lavender  memberi aroma yang menyegarkan sepanjang hari. Minyak zaitun pula yang diyakini membantu melembapkan dan menyuburkan kulit setelah penat seharian bekerja.

 

INFO BIDARA BODY WASH :

 

MINYAK DAUN BIDARA

MINYAK DAUN BIDARA

Daun Bidara digunakan sejak turun temurun untuk menghindarkan diri daripada gangguan mahkluk halus dan jin. Ia yang pada asalnya memberi manfaat di dalam perubatan islam. Kini, Daun Bidara telah dikomersialkan dengan dijadikan gel mandian untuk memudahkan pengguna menggunakannya setiap hari. Minyak Daun Bidara menaikkan aura positif diri dan dalam masa yang sama ia membantu membersihkan sel kulit mati setiap kali penggunaannya.
MINYAK ZAITUN

MINYAK ZAITUN

Minyak zaitun pula diyakini membantu melembapkan dan menyuburkan kulit. Ia mengikis sel kulit mati yang memupuk lapisan epidermis yang seterusnya membuat kulit anda tampak lebih cerah berseri. Minyak zaitun juga mengandungi anti-oksidan (polifenol) yang membantu menganjalkan kulit secara efektif.
LAVENDER

LAVENDER

Aroma ekstrak lavender menyegarkan kulit setelah penat seharian bekerja. Aromanya meningkatkan fungsi kognitif yang membantu mengurangkan tekanan emosi, depresi dan ketegangan urat saraf.

 

CARA PENGGUNAAN BIDARA BODY WASH :

Letakkan jumlah yang dikehendaki ke span/berus mandian atau tapak tangan anda. Kemudian, urut perlahan ke atas permukaan kulit. Seterusnya, bilas menggunakan air dengan sekata.

 

HARGA BIDARA BODY WASH :

Harga | Bidara Body Wash

Harga | Bidara Body Wash

Semenanjung Malaysia (sm)Sabah & Sarawak (ss)
Harga PasaranRM 33.00RM36.00

Harga ditunjukkan berdasarkan 1 unit botol (500ml/botol).

Dapatkan Bidara Body Wash sekarang sementara PROMOSI PRA PELANCARAN sedang berlangsung dan STOK AMAT TERHAD! Jangan lepaskan peluang keemasan dengan harga Bidara Body Wash yang sangat berpatutan!!

Jika anda ingin mendapatkan STOK TERHAD Bidara Body Wash ini dengan harga promosi, hanya klik butang dibawah ini dan anda akan terus ke HOTLINE whatsapp Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd. Anda juga boleh dapatkan stok daripada wakil kami yang berhampiran dengan anda (jika tiada wakil berhampiran anda) kami dari HQ Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd akan menguruskan tempahan anda yang akan dihantar terus kepada anda.