fbpx

Better Honey | Natural Honey Stick


Translate to English

Madu adalah cairan yang dihasilkan oleh serang lebah yang diambil daripada nektar bunga. Rasa enak madu mengandungi dengan unsur monosakarida, fruktosa dan glukosa. Ia juga mengandungi rasa manis yang lebih baik daripada pengambilan gula.

Oleh itu, Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd membungkuskan khas madu Better Honey, Natural Honey Stick supaya ia mudah dibawa dan boleh dimakan di mana sahaja. Ia mempunyai rasa madu yang enak dan sesuai untuk dimakan oleh pelbagai peringkat umur daripada dewasa hinggalah kanak-kanak.


"Tuhanmu yang menjadikanmu dan yang mengetahui keistimewaan dan sususan tubuhmu, zahir dan batinmu, mewahyukan kepada lebah: buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon dan di tempat-tempat yang dibuat oleh manusia, kemudian makanlah dari tiap-tiap macam buah-buahan dan tempuhlah jalan Tuhanmu yang telah memudahkan (bagimu). Dari perut lebah itu, keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya. Di dalamnya terdapat ubat yang boleh menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu, benar-benar terdapat tanda (kebesaran Tuhan) bagi orang-orang yang memikirkan"

An-Nahl: 68-69


Harga Pasaran

Semenanjung Sabah Sarawak
RM110.00 RM114.00

Kelebihan dan Khasiat Better Honey | Natural Honey Stick

Kelebihan Madu:

  • Membantu melegakan batuk dan demam
  • Membantu meningkatkan antibodi badan
  • Membantu melancarkan sistem pencernaan
  • Membantu meningkatkan metabolism

Testimoni Better Honey | Natural Honey Stick

Membantu melegakan batuk dengan kadar segera. Anak-anak juga turut suka akan madu ini


Belian bagi Semenanjung Malaysia

Klik sini untuk Beli dengan Harga Ahli


Belian bagi Sabah / Sarawak

Klik sini untuk Beli dengan Harga Ahli

Print